logotip Tehna Plus YU
logotip Mitsubishi

ALATI

za obradu metala

'TehnaPlusYU' d.o.o. po najpovoljnijim uslovima prodaje najkvalitetnije alate visoke produktivnosti i postojanosti kao i merne instrumente za obradu metala renomiranih svetskih porizvođača.
Zašto kupiti alate kod nas? Odgovor na ovo pitanje nije težak. Dovoljno je to što robu plaćate u dinarima, roba je ocarinjena i imamo stalni lager. Takve prednosti ne treba zanemariti pri izboru dobavljača alata.

Alati za bušenje metala

'TehnaPlusYU' d.o.o. u svom prodajnom programu ima burgije dužine do 3m. Osim toga, posedujemo visokoproduktivne burgije najpoznatijih svetskih proizvođača.

'TehnaPlusYU' d.o.o. je ovlašćeni uvoznik proizvoda Mitsubishi Carbide za teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.
Ovde možete videti naš sertifikat.

mitsubishi certificate

Matični sajt proizvođača MITSUBISHI CARBIDE TOOLS možete videti na adresi:
www.mitsubishicarbide.com.

Pored Mitsubishi programa alata za bušenje metala, 'TehnaPlusYU' d.o.o. u svom prodajnom programu ima i konusne burgije, alate za narezivanje, urezivanje, rajbere, zabušivače, specijalni alat za razbušivanje, kao i elektromagnetne bušilice sa krunskim burgijama i alate za hidrauličko i pneumatsko prosecanje nemačkog proizvođača Alfra.

'TehnaPlusYU' d.o.o. je ovlašćeni uvoznik proizvoda Alfra za teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Ovde možete videti naš sertifikat.

alfra certificate

Matični sajt proizvođača ALFRED RAITH GmbH možete videti na adresi:
www.alfra.de